Housing First

AG Stadsontwikkeling Leuven is op zoek naar woningen om in huur te nemen in het kader van Housing First. We zijn met name op zoek naar studio's en appartementen in groot Leuven om huisvesting te bieden aan chronisch dakloze personen.

De doelgroep

Het gaat dus om een kwetsbare doelgroep van chronisch dakloze personen die bijkomend kampen met een psychische of verslavingsproblematiek en die langer dan twee jaar dakloos zijn. Ze worden intensief begeleid door een multidisciplinair team onder coördinatie van CAW Oost-Brabant.

Voordelen voor jou

Wat zijn de voordelen voor jou als verhuurder om in zee te gaan met AG Stadsontwikkeling Leuven als huurder:

  • AG Stadsontwikkeling Leuven is een stabiele partner en engageert zich voor 100% om haar huurdersverplichtingen strikt na te leven.
  • Er zal een huurovereenkomst worden afgesloten tussen ons voor een lange termijn, waardoor je gegarandeerd huurinkomsten hebt voor een langere periode.
  • Jij vervult samen met het AG Stadsontwikkeling Leuven een maatschappelijke meerwaarde.

Praktisch

  • We zoeken studio's en appartementen in groot Leuven.
  • AG Stadsontwikkeling Leuven treedt op als tussenpersoon en neemt een groot deel van de administratieve, financiële en juridische zaken op zich.
  • De huurovereenkomst die je als eigenaar rechtstreeks afsluit met AG Stadsontwikkeling Leuven loopt voor een lange termijn. Zo heb je gegarandeerd huurinkomsten voor een lange periode.

Contact

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.